fredag 17 september 2010

Anställningsintervju

Har nu varit på min första anställningsintervju sen jag satte igång med jobbsökandet igen. Det var på en konferensanläggning. Så jag ska börja jobba på timmar på måndag och jobbar hela nästa vecka för att se hur vi trivs tillsammans och medan jag väntar på resultatet från de andra arbetena som jag har sökt. Försöker även nu sprida mina kunskaper och kolla mitt nätverk efter HR-jobb, hoppas på att det ger resultat.

I veckan har jag annars arbetat på gruppboendet inne på gärdet, känns skönt att man har lite extra jobb iaf. Men nästa vecka blir det nästan 40 timmar så det är bra. Men det skulle vara bra med en heltid så att man kan planera lite mer. Väntar på besked om en lägenhet får vi den flyttar vi 1 oktober och har 3 månader med dubbla hyror vi kan hoppas på att vi får den men inte behöver flytta in direkt så vi kan säga upp den här lägenheten först.

Funderar på om jag ska skicka iväg lite fler ansökningar idag om det finns några nya intressanta arbeten, det enklaste och de arbeten som finns mest är inom bemanningsföretag det kan vara en bra början att få lite arbetslivserfarenhet från detta område där. Men jag skulle vilja ha en mer säker tjänst, men jag tror att valresultatet på söndag kan avgöra ganska mycket hur mycket jobb det blir i framtiden.

Ha en väldigt trevlig helg

Vad ska ni göra?

1 kommentar:

  1. kul att du fick börja så snabbt =)) Lycka till på måndag !
    Det där jobbet som ombudsgrej det verkar ju skitkul =)) hoppas du får det =))
    Eller vilket vill du ha hellst ?? kändes väldigt likt ungtforum ;) KUUL!

    joo bemanningsföretag finns det ju överallt å dom rekryterar ju jämnt, så där finns det nog jobb att plocka frågan är ju hur kul det är att sitta som rekryterare. Känns inte så omväxlande ?=)

    I helgen ska jag se idol plugga och träffa nå kompisar =) ni då?

    Kul med lägenhet oxå =) var ligger den?
    kraaam

    SvaraRadera